iHospital opinie

Opinie naszych klientów - iHospital Gdańsk, Katowice, Kraków, Poznań

Relacje z Wami są dla nas bardzo ważne.

Dzięki Waszym opiniom i wskazówkom mamy szansę rozwijać się i poprawiać jakość obsługi w serwisach iHospital.

Dałbym więcej gwiazdek ale nie da rady. Totalny Kozak! Ratujecie Życie a przede wszystkim robicie to z klasa!Polecam i jeszce raz gorąco polecam!

Opublikowany przez Oli Odya Poniedziałek, 27 sierpnia 2018

Szybko, sprawnie i konkretnie, bardzo miły kontakt zarówno telefoniczny jak i osobisty, fachowa, rzetelna obsługa. Panowie dodatkowo udzielili kilka pomocnych rad. Polecam 🙂

Opublikowany przez Daniel Górnioczek Środa, 18 lipca 2018

Szybka naprawa, sympatyczna obsługa, lokalizacja świetna - nie ma problemu ze znalezieniem. Jednym słowem - gorąco polecam 🙂

Opublikowany przez Klaudia Zawal Czwartek, 23 sierpnia 2018

Naprawa mojego Iphona nie należała do łatwych z tego względu, że podczas upadku "ucierpiało" wiele elementów m.in. głośnik, dwa aparaty, ekran i co najważniejsze serce telefonu czyli płyta główna. Brawa dla Panów z salonu jak i laboratorium, którzy stanęli na wysokości zadania i rozwiązali problem w korzystny sposób dla Klienta. Polecam! Telefon śmiga jak nowy 🙂

Opublikowany przez Marti Talar-Grom Poniedziałek, 9 lipca 2018

Bardzo pomocni Panowie udzielają dobrych rad na tematy okolo ipadowe. Rozwiązali moj problem w 3 minuty i sprawili ze dzień by piekniejszy;)

Opublikowany przez Ewa Kosewska Środa, 23 maja 2018

Bardzo pożądny i szybki serwis. Wymienili mi szybkę w telefonie w 45 minut. Miła obsługa i dobra jakość szybki - nie widać różnicy w porównaniu do szybki zamontowanej oryginalnie. 🙂👍

Opublikowany przez Natalia Freza Czwartek, 30 sierpnia 2018

Jestem zaskoczony jakością obsługi klienta oraz szybkością z jaką został naprawiony mój telefon, przemiła i przyjemna obsługa, polecam każdemu kto ma problem z swoim jabłuszkiem !

Opublikowany przez Kamil Jezierski Poniedziałek, 25 czerwca 2018

Szybko i sprawnie nadzieja na naprawy wróciła dziękuje za uratowanie 🍏 bałem sie ze już umarł ale wy daliście 🍏drugie życie #najlepsi 🔧

Opublikowany przez Adam Dominiczak Wtorek, 21 sierpnia 2018

Bardzo polecam wszystkim! Po pierwsze wspaniała atmosfera - Pan mega miły i zna się na rzeczy! Po drugie szybka, sprawna i fachowa obsługa. Szybka w moim telefonie wyglada jak nowa ! Z czystym sumieniem daje 5 i na pewno będę korzystać z usług ihospital

Opublikowany przez Klaudia Guzińska Czwartek, 14 czerwca 2018

Szybko, sprawnie i na temat. Szybka była tak zbita że aż były w niej dziury, po odbiorze z serwisu wyglądał jak nowy. 📱✨ Naprawa zajęła półtorej godziny a efekt zwalił z nóg. Polecam jeśli komuś zależy na pełnym profesjonalizmie, gwarancji oraz pewności że ekran który jest wstawiany na pewno jest oryginalny.

Opublikowany przez Karolina Ziętkowska Czwartek, 16 sierpnia 2018

Gość od kilku dobrych lat staje na wysokości rzetelnej i sprawnej obsługi . Polecam 😎

Opublikowany przez Adrian Hahahihi Piątek, 17 sierpnia 2018

"Każdy z nas potrzebuje czasami ręki, która wyciągnęłaby go z kłopotów."
Alba de Céspedes

Przyznaj się! Twój Apple to coś więcej niż zwykły sprzęt. To dyskretny towarzysz życia codziennego, pomocnik w pracy, odpowiedzialny organizator, niezmordowany uczestnik imprez, świetny fotograf, niezawodny kompan wyjazdów i przyjacielskich podróży. Nie dość, że świetnie wygląda, to jeszcze dużo potrafi. Można na nim polegać, wolno się nim chwalić, trzeba o niego dbać.

Wybierz swój serwis Apple

TWÓJ SERWIS APPLE

iHospital

Jak odnovimy Twój sprzęt?

UCZCIWIE

Gramy fair play. Naprawy wykonujemy rzetelnie, usługi wyceniamy sprawiedliwie.

SOLIDNIE

Na swoje części oferujemy od 3 do 12 miesięcy gwarancji. Robimy naprawdę dużo, aby zapewnić Wam najwyższą jakość usługi.

SKUTECZNIE

7000 naprawionych Jabłek i tylko ułamek reklamacji, potwierdzają to nasze dobre opinie. Jeśli ktoś wraca, to tylko dla nas ;).

SPRAWNIE

70% napraw iPhone, które mamy w ofercie realizujemy w 30 minut. Te bardziej skomplikowane potrwają 2 godziny. Umów się wcześniej, aby mieć pewność, że naprawa zostanie wykonana szybko.

PRZYJAŹNIE

Nasz Zespół to znawcy, pasjonaci i wielbiciele produktów Apple. Naprawiają, doradzają i uczą, jak zachować Wasze Jabłka na dłużej.

#PoDrodze

Zrób zakupy, idź na kawę, a w międzyczasie napraw swojego Appla. Do nas zawsze jest blisko. Szukaj w Poznaniu, Gdańsku, Katowicach i Krakowie